Bublanina po vegansku

IMG_6387


Recept, kterej zvládnou opravdu všichni - jednoduchá klasická bublanina. Pokud zrovna nemilujete pečení, ale i tak si občas rádi dáte nějakou sladkou dobrotu, tahle bublanina je přesně pro vás ☺️ Easy peasy, hotový během chvilky a přitom výborný. No a řekněte sami, kdo by občas neměl chuť na starou dobrou klasiku? Já miluju kombinaci rebarbory a malin, ale můžete použít, co máte zrovna po ruce. Borůvky, jahody, třešně nebo jablíčka. Na bublaninu se hodí opravdu jakýkoliv ovoce a to je na ní to nejskvělejší. Dá se udělat na milion způsobů!

Na 1 plech budeme potřebovat
345 g polohrubý mouky 
135 g bramborovýho škrobu
75 g třtinovýho cukru
75 g cukru krystal
1 a 1/2 sáčku kypřícího prášku
450 ml rostlinnýho mléka
105 ml oleje

Smícháme všechny suchý ingredience a vše pečlivě promícháme. Potom přidáme mléko a olej, vše mícháme než se nám těsto krásně spojí a můžeme ho nalít na vymazaný a vysypaný plech. Na těsto dáme ovoce, který jsme si připravili a bublaninu dáme péct do trouby na 170°C asi na 30 minut - uzpůsobte vaší troubě.

A je hotovo! 

Pokud budete recept zkoušet, nezapomeňte mě označit na Instagramu ❤️

Zpět do obchodu